پخش زنده
امروز: -
ضد عفونی به موقع گندم های خریداری شده از دیگر وظایف مسئولان کنترل کیفی کارخانه هاي آرد است.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور گفت: باید با تکنولوژی و بهره گیری از صنعت ؛ در ارتقای کیفیت آرد تلاش کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، جعفری در جلسه هم اندیشی کارشناسان کنترل کیفی کارخانه هاي آرد استان مازندران با اشاره به مسئولیت مهم مسئول فنی کارخانه هاي آرد تصریح کرد: مسئول فنی مسئول کیفیت گندم می باشد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 خطاب به مسئولین فنی کنترل کیفی کارخانه هاي آرد گفت: وظیفه شما به عنوان یک کارشناس کنترل کیفیت ؛ بررسی محصولات و فرآیندهای صنعتی برای مطابق بودن با استانداردهای کیفیت ملی و بین المللی است.
جعفری تصریح کرد: روی اختلاط گندم باید مدیریت شود و برای ارتقای کیفیت آرد استحصالی از طریق بهبود دهنده های مختلف بررسی و دقت نظر صورت پذیرد.
در ادامه این نشست ، مدیر کنترل کیفی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 به مواردی که باید قبل از فصل خرید گندم به آنها دقت شود اشاره کرد و گفت: بازسازی و مرمت کف، دیوارها، سقف، پنجره ها، انبار و ضدعفونی قبل از ذخیره سازی، تهیه و کالیبراسیون لوازم و ادوات مانند رطوبت سنج- ترازو، الک، بمبو، سیستم یارانه و اینترنت از مهمترین مواردی هست که باید مورد دقت و توجه قرار گیرد.
رحیمی با بیان اینکه در حین فصل خرید هم، شما کارشناسان نقش بسیار اساسی و مهمی خواهید داشت، گفت: همکاری نزدیک و تنگاتنگ با عامل تشخیص و افت زنی واقعی جداسازی گندم های با کیفیت در انبار و سیلو و جداسازی گندم های ضعیف و احتمالاً آفت زده ، پس از آن هم باید مدام برای موجودی گندم تان برنامه داشته باشید انجام دوران و ضد عفونی به موقع گندم های خریداری شده از دیگر وظایف مسئولین کنترل کیفی می باشد.
وی تصریح کرد: مسئولین فنی باید به دنبال اصلاح پروانه تولید جهت استفاده از افزودنیها و بهبود دهنده ها باشند تا بتوان از روش های علمی و تایید شده روز جهت اصلاح ساختار کیفی آرد اقدام نمایند.