پخش زنده
امروز: -
مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان گفت: بیش از ۴ هزار واحد مسکونی در شهر بندرعباس به بهره برداری میرسد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، مجید سلحشور در نشست خبری تشریح عملکرد دستگاه های زیرمجموعه اداره کل راه و شهرسازی افزود: در هفته دولت ۸۰۰ واحدمسکونی و تا پایان امسال نیز ۳ هزار واحد دیگر به بهره برداری میرسد.
وی گفت: ۹ هزار هکتار زمین نیز برای ساخت مسکن ملی در استان هرمزگان اختصاص داده شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان افزود: بیشترین مسکن ساخته شده در شهرستان بستک است.
مجید سلحشور گفت: مشکلات پیش روی ساخت ۱۵ هزار مسکن ملی هم به زودی برطرف و تا یک ماه آینده با پیمانکار بومی کار را با سرعت بیشتر ادامه میدهیم.
وی افزود: در دولت سیزدهم ۲۰ هزار واحد مسکن ملی به مردم هرمزگان تحویل داده شده است.
مدیرکل ر اه و شهرسازی هرمزگان با اشاره به ساخت ۵ شهر جدید در هرمزگان گفت: مطالعات ساخت شهر جدید خلیج فارس در شرق بندرعباس آغاز شده است.
مجید سلحشور افزود: شهر تیس در بندر بندرلنگه، مکران مرکزی در جاسک، شهر آفتاب در چارک و کوشک در پارسیان چهار شهر دیگری است که در استان ساخته میشوند.
وی گفت: در حوزه بنادر ۱۳ موج شکن مردمی به بهره برداری رسیده است و در بخش گردشگری به دنبال جذب سرمایه گذار جدید هستیم.
مجید سلحشور گفت: در طرح نهضت ملی مسکن بیش از ۱۸۹ هزار نفر ثبت نام کردند که بعد از بررسیها بیش از ۵۴ هزار نفر تأیید نهایی شدهاند و برای آنها افتتاح حساب شده است.
وی افزود: طرح نهضت ملی مسکن در ۱۳ شهرستان استان فعال شده است که به تفکیک ۴۹ هزار واحد شهری و ۱۶ هزار واحد روستایی است.
سلحشور گفت: ۲۹ هزار واحد از ۶۶ هزار واحد مسکن تکلیف استان هرمزگان مسکن حمایتی است و مابقی شامل مسکن مهر تبدیلی، خود مالک شهری، خود مالک روستایی، بازآفرینی شهری و احیای بافتهای فرسوده و ناکارآمد است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان هرمزگان گفت: تأمین زمین برای طرحها یکی از کارهای مهمی بود که انجام شد و نهایتاً ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار زمین در حوزه شهری شناسایی و به شهرها و روستاهای استان الحاق شد که سهم شهر بندرعباس بیش از ۹۰۰ هکتار بود.
سلحشور گفت: در حوزه بازآفرینی شهری ۱۱ شهر استان را به عنوان اولویت شناسایی شده است.
وی گفت: بیش از ۳ هزار و ۹۵۲ پروانه ساخت در محلات ناکارآمد استان هرمزگان صادر شده و ساخت معابر جدید نیز در این محلات دنبال میشود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان هرمزگان افزود: ۳ هزار و ۵۲۳ تن قیر برای بازگشاییها تخصیص پیدا کرده است و هرمزگان در حوزه بازآفرینی جزو ۵ استان پیشتاز کشور است.
سلحشور افزود: در حوزه طرحهای راهسازی و بهرهبرداری از اماکن عمومی نیز ۲۸ طرح با اعتباری بیش از ۳ هزار و ۲۶۱ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسیده است.
وی گفت: اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان در دولت سیزدهم ۱۳ هزار متر مربع سالن ورزشی ساخته است.
مدیرکل راه آهن منطقه هرمزگان نیز در این نشست گفت: منطقه راه آهن هرمزگان در سه استان، یزد، هرمزگان و کرمان قرار دارد که این منطقه حمل و نقل دارای موقعیت راهبردی است.
علیرضا نصیری برازنده افزود: هرمزگان ۲۰ درصد منطقه ریلی کشور را چه از لحاظ کیلومتر و چه از لحاظ تخلیه و بارگیری به خود اختصاص داده است.
وی گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل رشد ۳ درصدی در حوزه تخلیه و بارگیری داشتیم.
مدیرکل راه آهن منطقه هرمزگان افزود: خوشبختانه روزانه میانگین ۳ قطار مسافری با یک میلیون و ۱۰۰ هزار مسافر در شبکه ریلی استان جا به جا میشوند.
نصیری برازنده گفت: با پیگیریهای دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۳ رشد ۳۵ درصدی تخلیه و بارگیری با تخلیه ۶۵۰ هزار تن محصولات ترانزیتی رقم خورده است.
وی گفت: مطالعات جامع شبکه ریلی استان هرمزگان در حال انجام است و سند ریلی استان نیز تدوین خواهد شد.
مدیرکل راه آهن هرمزگان افزود: میدان راه آهن منطقه هرمزگان در دولت سیزدهم با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال آسفالت و مرکز سوختگیری مکانیزه ریلی در سیرجان نیز با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال راه اندازی شده است.
رییس اداره تعمیر و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان هم دراین نشست گفت:تاکنون بیش از ۶ میلیون TEU کانتینر جابجا شده است که معادل ۸۸ درصد کل جابجایی کانتینرهای کشور میباشد.
امیر توسلی افزود: در بنادر هرمزگان بیش از ۶۱ میلیون نفر مسافر جابجا شدهاند که ۹۸ درصد جابجایی مسافران کشور را شامل میشود.
وی گفت: بیش از ۲۴ میلیون تن کالای نفتی و غیر نفتی جابجا شده است.
رییس اداره تعمیر و نگهداری اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به طرحهای عمرانی و توسعه زیرساختها گفت: بندر چندمنظوره سیریک با اعتباری بیش از ۷ هزار میلیارد تومان به بهرهبرداری رسیده است، بندر چندمنظوره بوموسی و خمیر نیز به بهرهبرداری رسیده است.
بیشتر بخوانید؛ واگذاری بیش از هزار واحد مسکونی به مددجویان هرمزگانی
امیر توسلی افزود: مطالعات دو بندر جدید در منطقه کوه مبارک و بندر جدید لنگه انجام شده است.
وی گفت: یکی از مهمترین اقدامات دولت سیزدهم آغاز عملیات توسعه زیرساختهای دریایی و بندری است که پس از سالها محرومیت به سرانجام رسیده است.