پخش زنده
امروز: -
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیریز از تولید ۱۶۰ تن آلو بخارای دیم از باغات این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،علیرضا بصیری با بیان اینکه زمان برداشت این محصول اواسط مرداد تا اواسط شهریور ماه است، گفت: عمده سطح زیر کشت این محصول در منطقه مشکان شهرستان نی ریز در سطحی بالغ بر ۱۷۰ هکتار است که ۱۶۰ هکتار آن بارور است.
بهگفته وی؛ عملکرد محصولتر آلو بخارا در شرایط مناسب اقلیمی افزون بر سه تن در هکتار است و با توجه به عوامل نامساعد جوی (خشکسالی، سرمازدگی و گرمازدگی) در سال جاری، به حدود یک تن در هکتار کاهش یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز تاکید کرد: این محصول بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی تولید میشود و در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان نیز کاربرد دارد.