جشنواره پخت انواع نان محلی در روستای بلدان شهرستان چرام برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، به مناسبت روز جهانی غذا و هفته ملی سلامت بانوان ایرانی به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام جشنواره پخت انواع نان محلی در روستای بلدان از توابع بخش مرکزی شهرستان چرام برگزار شد. در این جشنواره که با محوریت مصرف نان کامل و نقش نان در سلامتی جامعه برگزار شد بانوان روستای بلدان اقدام به پخت نان کامل کردند. کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام گفت: امسال روز جهانی غذا با محوریت و شعار دست در دست هم برای غذایهای سالم و برای آینده بهتر با محوریت نان کامل برگزار شد. خانم عزیزی کارشناس تغذیه افزود: در مناطق عشایری و روستایی پخت نان بلوط و نان آرد گندم کامل و نان ذرت پخت میشود که برای سلامت افراد جامعه بسیار مفید است. وی کاهش قند خون ، چربی خون ، حفظ سلامت قلب و عروق و دستگاه گوارش را از مزیتهای استفاده از نان کامل عنوان کرد و گفت: با توجه با تاثیر نان کامل در تامین سلامت مردم ضروری است در ترویج پخت نان محلی برای سلامت جامعه فرهنگ سازی شود.