پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان شیلات ایران درباره برخی نگرانی ها از مصرف گوشت تیلاپیا گفت: گوشت تیلاپیا به صورت فیله و غیرزنده وارد کشور می شود و برای مصرف مشکلی ندارد.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، حسن صالحی در نخستین همایش ملی تیلاپیا در بافق افزود: نگرانی سازمان حفاظت محیط زیست برای حفظ گونه های آبزیان و ماهیان ایران امری طبیعی است.
وی گفت: مسئولان حفاظت محیط زیست بر این باورندکه گونه تیلاپیا به سبب افزایش تکثیر و رشد سریع در صورت ورود به آبهای آزاد ممکن است حیات گونه های ارزشمند آبزیان ایرانی را به خطر بیندازد.
وی گفت: ما هم معتقدیم تولید و پرورش این ماهی به هیچ وجه نباید به منابع طبیعی و رودخانه های آزاد راه پیدا کند.
رئیس سازمان شیلات ایران افزود : همچنین معتقدیم در محیط های محصور، استخری و بسته استان هایی که راهی به آبهای آزاد و رودخانه ندارد پرورش ماهی تیلاپیای نر منعی نخواهد داشت.
رئیس سازمان شیلات ایران درباره نگرانی مردم درباره مصرف گوشت تیلاپیا افزود: گوشت تیلاپیا به صورت فیله و غیرزنده وارد کشور می شود و برای مصرف مشکلی ندارد و مسئولیت نظارت بر این محصول هم برعهده سازمان دامپزشکی کشور است و محیط زیست درباره واردات گوشت تیلاپیا اظهارنظری نداشته است.
رییس موسسه تحقیقات شیلات کشور افزود: میانگین مصرف ماهی در جهان 19 و یک دهم کیلوگرم است که برای رسیدن به میانگین مصرف جهانی باید در بخش آبزی پروری 2 و 5 برابر تولید داشته باشیم.
پورکاظمی گفت: به منظور تنوع بخشی گونه ای در شبکه آبزی پروری با اخذ مجوز از محیط زیست و سازمان دامپزشکی ماهی تیلا پیا را از خارج وارد کشور کردیم.
وی گفت: این گونه با ارزش در شرایط کاملا قرنطینه در مرکز تحقیقات ملی آبزیان آبهای شور بافق برای نخستین بار بومی سازی شد.
رییس موسسه تحقیقات علوم شیلات کشور افزود : با چنین اقدامی موفق شدیم سالیانه 10 تن در هر هکتار گوشت ماهی تیلا پیا تولید کنیم.